DSCN9583

Over mij

José van Gelderen – Meubelmaker 

José in Rwanda

Ik ben in juni 2014 afgestudeerd aan het hout en meubileringscollege. Het poezenbalkon is mijn eindwerkstuk. Sinds december 2014 heb ik samen met klasgenootjes van de opleiding een werkplaats in LoLaLuid. Je vindt ons onder de naam ‘Het Makers Collectief’  en op deze website.

Ik heb veel ambachtelijke en moderne houtbewerkingstechnieken geleerd. Op mijn portfoliosite is mijn andere werk te vinden. In de zomer van 2013 ben ik met stichting Vliegende Meubelmakers naar Rwanda geweest en heb daar 3 weken geholpen bij het maken van de meubels voor een vakschool in Nyamata.

In de rest van week ben ik docent op de Pabo van de Hogeschool van Amsterdam en leer ik toekomstig basisschoolleerkrachten hoe ze wetenschap en techniek het beste in de basisschoolklas kunnen uitvoeren. Verder doe ik vaak aan sportklimmen in Nederland in de hal en in het buitenland in de rots.

Wat heb ik verder gedaan? Ik heb Medische Biologie gestudeerd, ben eerstegraads Biologiedocent geworden, was medewerker en ben medeoprichter van www.proefjes.nl, was publieksbegeleider in Nemo,  en ik was docent Academische Vaardigheden voor Biomedische Wetenschappers.

contact: info@poezenbalkon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *